Inloggen  
 
 

 
 Welkom 
 BetterBelly 
 VacuTrainer 
 Circuit training 
 Voordelen 
 Voeding 
 Contact, Open en Prijslijst 
 Resultaten 
 
 

 
Een strakke buik door training met infrarood dieptewarmte!
Trainen met de BetterBelly® geeft je de kans om op een snelle en effectieve wijze van je buikvet af te komen. Binnen vier weken heeft u 1 á 2 kledingmaten minder! Wanneer je op de gewone manier gaat bewegen zoals je gewend bent, blijven je maag, taille en buik altijd koud; Dat wil zeggen dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen.
Door met infrarood dieptewarmte te gaan bewegen neemt de doorbloeding toe, omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wil houden met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen.
Daarnaast zorgt infrarood er tevens voor dat de ruststofwisseling verhoogd wordt. Om tot deze resultaten te komen is er periode van onderzoek vooraf gegaan.

De BetterBelly® is uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Nooit eerder werd er aangenomen dat men daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zou kunnen afnemen, maar ook nooit eerder is het voorgekomen dat mensen zijn gaan trainen met deze speciaal voor dit doeleind ontwikkelde band. Infrarood dieptewarmte in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Door de warmte en effectiviteit wordt bewegen met de BetterBelly® ook als zeer prettig ervaren. Vooral ook voor mensen met rugklachten en darmkrampen.
Trainen met de infraroodwarmte wordt daarom als zeer prettig ervaren.

METHODE
De methode is eenvoudig en geschikt voor vrouwen en mannen:
Je gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op je fitheid. Voor de eerste training word je gemeten, tijdens de kuur op de helft van je 12 trainingen en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training maak je gebruik van crosstrainer of loopband.
Daarnaast heeft bewegen met de BetterBelly® nog andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten. Diverse mensen zijn van jarenlang pijn in hun rug hiervan afgekomen. Tevens ondersteunt de BetterBelly® herstel na ziekte, bevordert soepele spieren en gewrichten, voert gifstoffen uit je lichaam af en bevordert een betere nachtrust.

https://youtu.be/f0BG17kkWZs

Bekijk op bovenstaande link het promotiefilmpje van BetterBelly.


 

 

 
  
© 2009 CVSD